flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων

lefas grigoris 1

 

Γρηγόρης Λέφας
Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Σ.

 

Φίλες και φίλοι αγαπητοί συναφίτες.

Με αίσθημα ευθύνης σεβασμού και προσφοράς στην παράδοσή μας, απευθύνομαι προς όλους εσάς και αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω, ένα απέραντο-ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Η προεδρία της Π.Ο.Σ.Σ. «μας-με», γεμίζει με ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης.

Ευλογημένος αισθάνομαι που μου δίνετε την ευκαιρία να υπηρετήσω το συνάφι μας.

Δεσμεύομαι με τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ., την επιστημονική επιτροπή, την νεολαία μας, τους εθελοντές, με όλους τους συλλόγους, να υπηρετήσουμε, την σαρακατσάνικη παράδοση με αρχές και αξίες που διέπουν το συνάφι μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον προκάτοχό μου, αγαπητό φίλο κ. Μουτσιάνα Γεώργιο ο οποίος με αξιοσύνη υπηρέτησε επί 12 χρόνια την Π.Ο.Σ.Σ. και κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να πετύχουν πολλά ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά. Αποκορύφωμα της θητείας, η απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας στους αδελφούς μας Σαρακατσάνους από την Βουλγαρία.

Δρομολογούμε ενέργειες για τον πολιτισμό με συνεργασία-συνεννόηση, για τις κοινές αξίες που μας ενώνουν.

Θερμά σας ευχαριστώ

Γρηγόρης Λέφας

Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Σ.

sarakatsanos1 

radio1

Untitled-21

 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη