flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Χριστούγεννα με τον Μορφωτικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θράκης

kariotis athanasios

 

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφημερίδας
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

 

Όπως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα έτσι και φέτος τις μέρες των Χριστουγέννων 29/12/2023 και ώρα 11:00 ο Σύλλογος μας έστησε το δικό του κονάκι στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής .

Τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν στον κόσμο παραδοσιακά σαρακατσάνικα εδέσματα , πίτες , χριστόψωμο και κρασί. Ακολούθησε χορός υπό τον ήχο της σαρακατσάνικης μουσικής.

Ευχαριστούμε θερμά την ΔΚΕΠΠΑΚ και την πρόεδρο της κα Νατάσα Λιβεριάδου για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την συνεργασία και την κάλυψη της εκδήλωσης.

Πάνω απ' όλα ευχαριστούμε τις γυναίκες του συλλόγου , οι οποίες και φέτος όπως και κάθε χρόνο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου να παρασκευάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα.

Η παρασκευή των εδεσμάτων έγινε από τις κυρίες : Καζάκου Χάιδω , Βιδούρα Δήμητρα , Κουτρουλού Αλεξάνδρα , Χατζοπούλου Μαρία , Μπάη Ελένη , Μπίκου Γιάννα.

Ευχόμαστε σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία , αγάπη και ελπίδα .

Syl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph01.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph02.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph03.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph04.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph05.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph06.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph07.jpgSyl-Thrakis-Christougenna-syllogos-thrakis-ph08.jpg