flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook

Δελτίο Τύπου - “Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου”

kariotis athanasios

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφημερίδας
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

Πραγματοποιήθηκε µε ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στα Ιωάννινα η επετειακή εκδήλωση της Αδελφότητας για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Μαρίας Κεφάλα, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριµάνη, του Νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Θωµά Μπέγκα, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Γιώργου Μουτσιάνα, του Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου κ. Ηλία Γκαρτζονίκα, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου κ. Γιώργου Τσουµάνη, του αντιπροέδρου της Π.Ο.Σ.Σ. κ. Ιωάννη Φαρµάκη, του Γενικού Γραµµατέα της κ. Γιώργου Κουµπή, του Ειδικού Γραμματέα της κ. Αποστόλη Κατσιούλα, των προέδρων της Αδελφότητας των εν Αθήναις Σαρακατσαναίων Ηπείρου κ. Στράτου Γούλα και των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Πρέβεζας κ. Θόδωρου Κάλλη, Θεσπρωτίας κ. Δηµήτρη Θεοχάρη, Πιερίας κ. Γρηγόρη Λέφα, Πελοποννήσου κ. Χρήστου Γόγολα, καθώς και εκπροσώπων των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Τρικάλων κ. Ελένης Κόκαλη και Βασίλη Βλαχογιάννη και Φθιώτιδος κ. Κων/νου Παπή, του προέδρου του Συνδέσμου Ζαγορισίων κ. Μιχάλη Ντιναλέξη, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Συλλόγων Φορέων καθώς και πλήθος κόσμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης :

• Την Περιφέρεια Ηπείρου
  • Την Μητρόπολη Ιωαννίνων για την παραχώρηση της αίθουσας
  • Τους Χορηγούς µας:

o  Ηπειρωτικά Αυγά – Κτήμα Καλπάκι ( Παναγιώτης Φραγκούλης Κ ΣΙΑ Ο.Ε.)
o  Astra In City (Αφοί Τσουµάνη)
o  F Gas Ελληνική Εταιρεία Υγραερίου (Κ. Φαρμάκης Α.Ε.)
o  Ταβέρνα Στανή (Γιώργος Τσουμάνης)
o  Καφέ Μπαρ Ελαία (Γιώργος Καψάλης)
o  Αποστακτήριο Μακρή (Γαλάτεια Μακρή)

• Τους Ομιλητές :

o  κ. Γιώργο Καψάλη - Ομότιμο Καθηγητή, πρώην Πρύτανη, Πρόεδρο Επιστημονικής Επιτροπής της ΠΟΣΣ
o  κ. Μαρία Γιαννακού - Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ιωαννίνων
o  κ. Βαγγέλη Παπιγκιώτη - Λαογράφο

• Τους κ. Αλέξανδρο Τάγκα και Φίλιππο Φερεντίνο για την τεχνική και ηλεκτρονική υποστήριξη
  • Τους τραγουδιστές κ. ΝίκοΓιαννακό, Χρήστο Γατσέλο, Λάµπρο Παπακώστα, Θόδωρο Ράπτη και Νίκο Λαδιά
  • Τους μουσικούς Μιχάλη Μπραχόπουλο, Γιάννη Κωσταδήµα, Γιώργο Καλτσούνη και Κων/νο ΜπραχόπουλοΤον Δάσκαλο των χορευτικών τµηµάτων κ. Δηµήτρη Καµηνά
  • Τα παιδιά όλων των χορευτικών τμημάτων
  • Την παρουσιάστρια κ. Έλενα Στάµου - Δημοσιογράφο

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κι ευχόμαστε σε όλους καλές Γιορτές και καλή Χρονιά.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου