flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Δελτίο Τύπου - Αδελφότητα Σαρακατσαναίων

 Mastroras Miltos

 

Μίλτος Μάστορας
Πρόεδρος Αδερφότητας
Σαρακατσαναίων Ηπείρου

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διήμερο 4-5 Αυγούστου στη Σαρακατσάνικη Στάνη στον Γυφτόκαμπο Ζαγορίου το 42ο Αντάμωμα της Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου παρουσία της υφυπουργού κοινωνικής συνοχής και οικογένειας κ. Μαρίας Κεφάλα, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Δήμαρχου Ζαγορίου κ. Γιώργου Σουκουβέλου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Γιώργου Μουτσιάνα, του προέδρου της Επιστημονικής επιτροπής της Π. Ο. Σ. Σ. και πρώην Πρύτανη κ. Γιώργου Καψάλη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρίας Γιαννακού, προέδρων Συλλόγων Σαρακατσαναίων και εκπροσώπων Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση που συνέπεσε με το κλείσιμο 50 χρόνων από την ίδρυση της Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου τιμήθηκε από την Π. Ο. Σ. Σ. και την Αδελφότητα Σαρακατσαναίων Ηπείρου ο Χρήστος Ράπτης για την προσφορά και το έργο του στη Σαρακατσάνικη Στάνη.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό <<Πίνδος >>, <<Astra in>> αφοί Τσουμάνη , <<Ηπειρώτικα αυγά>> Φραγκούλη, Γαλακτοβιομηχανία <<Καράλη>>, <<Κοτόπουλα Αγροζωή>> καθώς και όλον τον κόσμο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες παρευρέθηκε στη Σαρακατσάνικη Στάνη.

Ραντεβού του χρόνου!!!

Ο πρόεδρος της

Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου
Μίλτος Μάστορας Ιωάννινα        

Syl-Ipeirou-DT-42-antamoma-adelfotitas-sarakatsanaion-Iperirou-ph01.jpgSyl-Ipeirou-DT-42-antamoma-adelfotitas-sarakatsanaion-Iperirou-ph02.jpgSyl-Ipeirou-DT-42-antamoma-adelfotitas-sarakatsanaion-Iperirou-ph03.jpgSyl-Ipeirou-DT-42-antamoma-adelfotitas-sarakatsanaion-Iperirou-poster.jpg