flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Έσβησε αθόρυβα η φωνή του ραδιοφώνου της Π.Ο.Σ.Σ Γιώτα Τυχάλα

kariotis athanasios

 

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφ.
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

 

Ημέρα θλίψης για την μεγάλη οικογένεια των Σαρακατσαναίων και μέρα πένθους για τους Σαρακατσάνους του Κορδελιού για μία πιστή, ειλικρινή και πρόσχαρη φίλη, μία αγωνίστρια της ζωής, μία περήφανη, εργατική και δημιουργική Σαρακατσάνα, αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Το άγγελμα της είδησης του θανάτου της Γιώτας Τυχάλα, γέμισε θλίψη και βαθιά συγκίνηση στο σινάφι μας. Θεολόγος στο επάγγελμα , Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αγαπητή, καλοπροαίρετη, με το χαμόγελο πάντα.

Ήταν παρών και πρωτοστατούσε σε όλες τις εκδηλώσεις της Π.Ο.Σ.Σ. και όπου αλλού της είχε ζητηθεί.

Λίγοι απομένουν πια από εκείνες τις περασμένες εποχές της ομορφιάς, της αξιοσύνης και της λεβεντιάς, των παλιακών αξιών, αρχών και ιδανικών που γαλούχησαν τις επόμενες γενιές και κράτησαν το Σαρακατσάνικο όρθιο.

Ακούραστη Σαρακατσάνα εργάτης της παράδοσης, για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Σ.Σ. Κορδελιού που τον υπηρέτησε από όλα τα πόστα, και παράλληλα εθελόντρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων.

Εθελόντρια, από τους πρώτους συνεργάτες του Ράδιο Ηχώ των Σαρακατσαναίων, με παρουσίαση πολλών εκπομπών από την ίδρυση του ραδιοφώνου. Ο Πρόεδρος & το ΔΣ Π.Ο.Σ.Σ. -η Επιστημονική Επιτροπή Π.Ο.Σ.Σ. -οι εθελοντές-συνεργάτες-τεχνικοί του Ράδιο Ηχώ της Π.Ο.Σ.Σ. Εύχονται ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή της & τη διατήρηση της μνήμης της ζωντανή, καλό Παράδεισο στην αγαπητή μας Γιώτα, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

«Καλό Παράδεισο και Αιωνία σου η μνήμη».