flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Προβολή από το συνδρομητικό κανάλι COSMOTE HISTORY του ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε στο 39ον Πανελλήνιο Αντάμωμα

Kostoula Sofia2

 

Της Σοφίας Κωστούλα
Ειδ. Γραμματέα της Π.Ο.Σ.Σ.

 

Προβολή από το συνδρομητικό κανάλι COSMOTE HISTORY του ντοκιμαντέρ για τους Σαρακατσαναίους που γυρίστηκε στο 39ον Πανελλήνιο Αντάμωμα τον Ιούνιο 2019, την Κυριακή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 4.00 μ.μ.
Κλείσαμε τη πόρτα αλλά όχι την καρδιά.

Ένα ακόμη μεγάλο ,αφιέρωμα για τη Σαρακατσάνικη παράδοση από τη Cosmote History. Ήταν πραγματικά μια συλλογική δουλειά της Cosmote TV με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων  ( Π.Ο.Σ.Σ.)  σε συνεργασία με τους Συλλόγου μας, μέλη.

Το συνεργείο της Cosmote TV ήταν μαζί μας και κάλυψε τις 3μερες εκδηλώσεις, τους χορούς μας, τα έθιμα μας, τη μουσική μας, περπάτησε μαζί στη στράτα με το καραβάνι, στο μαγευτικό δάσος του Περτουλίου. Γίναμε μια παρέα και αποδείξαμε για άλλη μια φορά  ότι η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι πιο απαραίτητα και ισχυρά από ποτέ. Αξίζει να το παρακολουθήσουμε όλοι, να ξαναζήσουν οι παλιοί και οι νεώτεροι να μάθουν. "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" ο τίτλος της εκπομπής, και αυτό πράττουμε εμείς οι Σαρακατσαναίοι στο Αντάμωμα μας. Γιορτάζουμε και παραδίδουμε τη πολιτιστική μας κληρονομιά στους νέους μας.

Μένουμε σπίτι λοιπόν αλλά επιμένουμε να βγαίνουμε έξω μέσα από τη Cosmote  t.v την Κυριακή  12/4 στις 16.00 μ.μ., συντονιζόμαστε και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη παράδοση, με συμβολικό τρόπο αυτή τη δύσκολη περίοδο. Έχουμε συλλογικό ένστικτο αυτοσυντήρησης .....γιατί λέμε δυνατά "ΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "

To συνδρομητικό κανάλι της COSMOTE αναδεικνύει τον πλούσιο Πολιτισμό και την Μουσική Παράδοση της Πατρίδας μας στην γνήσια μορφή της.

POSS COSMOTE TV provoli ntokymanter 39 antamwma ph02