flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Δ.Τ. ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Σ.Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ»

lefas grigoris 1

 

Γρηγόρης Λέφας

Πρόεδρος Σ.Σ.Ν. Πιερίας

 

Με το καθιερωμένο Σαρακατσάνικο γλέντι συνδύασε την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με επισήμους, μέλη και φίλους του συλλόγου.

Αθρόα ήταν η προσέλευση των μελών του Συλλόγου, τα οποία αψηφώντας το κρύο, τίμησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023.

Τι θερμές του ευχαριστίες προς την αντιπεριφεριάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κ. Γερολιόλιο Ευάγγελο τους βουλευτές Πιερίας κ.κ. Φώντα Μπαραλιάκο, Σάββα Χιονίδη και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου «που είναι πάντα κοντά μας και αρωγοί σε ό,τι χρειαστούμε», απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Λέφας Γρηγόρης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς την αντιπερειφεριάρχηκα. Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου καθώς και τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής ενότητας Δίου κ. Καλαιτζή Αθανάσιο για την προσφορά προς τον σύλλογο μιας μεγάλης ντουλάπας καθώς και 80 βαλίτσες για τις φορεσιές του συλλόγου καθώς επίσης και το ενδιαφέρον τους για την τακτοποίηση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τον παραδοσιακό οικισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ κ. Μουτσιάνας Γεώργιος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Γερολιόλιος Ευάγγελος οι βουλευτές με την Ν.Δ κ.κ Φώντας Μπαραλιάκος, Σάββας Χιονίδης και Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Φώτης Δρούγκας .

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Δίου κ. Καλαιτζής Σάκης ο οποίος πρόσφερε ως δώρο στο σύλλογο 10 Βαλίτσες για τις φορεσιές του Συλλόγου.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης Κώφας ακολούθησε Σαρακατσάνικο γλέντι με τους μουσικούς Γιώργο Λαφατζή (Κλαρίνο), Γιάννη Λάφατζή (βιολί)Νίκο Κουτρουλό (ντέφι) Νίκο Κατσιούλα (λαούτο) και στο τραγούδι Λαφατζής Κώστας τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε θερμά το https://www.kapa-news.gr/ για την τιμή που μας έκανε να καλύψει όλη την εκδήλωση.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Syl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph01.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph02.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph03.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph04.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph05.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph06.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph07.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph08.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph09.jpgSyl-Pierias-DT-Kopi-vasilopitas-ph10.jpg