flag vizantioflag hellas

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   twitter   facebook  

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Σ. Σ. Ε. Λαγκαδά. «Τα Σταυραδέρφια»

kariotis athanasios

 

Αθανάσιος Καρυώτης
Υπεύθυνος Ηλεκ. Εφ.
ΗΧΩ των Σαρακατσαναίων

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Λαγκαδά τα «Σταυραδέρφια» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στα Λουτρά Λαγκαδά. Πλήθος κόσμου απόλαυσε και χόρεψε με τα τραγούδια του Απόστολου Ρούντου ,Τέλη Λιάκου , Λοκοβίτη Γιάννη, Νίκου Λαδιά. Στο Κλαρίνο ο Γιώργος Κώστας και ο Ρούντος Γιώργος.

Το χορευτικό πλαισίωσαν χορευτές από τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Σταυραδέρφια από το χορευτικό τμήμα πολιτιστικού Ηρακλείου υπό την επιμέλεια του Μπακερτζή Ανδρέα – Χοροδιδάσκαλος.

Συγχαρητήρια έδωσαν πλήθος επισήμων στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την άριστη διοργάνωση του χορού.

Με την παρουσία τους τίμησαν το χορό: οι Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαγκαδά,Λητής κ Ρεντίνης κ Πλάτων. Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων κ Γεώργιος Ν. Μουτσιάνας, o Δήμαρχος Λαγκαδά κ Ιωάννης Ταχματζίδης. Οι Βουλευτές Β Θεσσαλονίκης κ Καράογλου Θεόδωρος κ Βαρτζόπουλος Δημήτρης κ Αναστασιάδης Σάββας Ο Αντιπεριφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ Γιουτίκας Κωσταντίνος. O Πρόεδρος τον Λουτρών Λαγκαδά κ Πέτρος Δοιρανλής, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ Λούρδα Βασιλεία, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ Αστέριος Μπρατάνης, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΛ κ Ξενιτίδης Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Αναστασιάδης Νικόλαος. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Σαρίκου Άννα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πατλιάκας Εμμανουήλ, ο Ειδικός συνεργάτης Δημάρχου κ Παρασίδης Αναστάσιος,. Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Πολίτες με Όραμα κ Ανδρεάδου Νίκη Οι πολιτευτές κ Παπάς Θεοφάνης κ Ανατολίτης Βασίλειος κ Ζιουτα Κατερίνα κ Πλάρα-Αννατολίτη Χριστίνα κ Γερογιάννη. κ Πετρίδης Κώστας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην άριστη οργάνωση και τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση  . Και ευχήθηκε καλή αντάμωση και καλές γιορτές σε όλους.

Syl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph01.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph02.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph03.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph04.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph05.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph06.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph07.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph08.jpgSyl-Lagkada-Etisios-xoros-2022-ph09.jpg